Sybian seksmachine pakket

Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis!

Al meer dan 25 jaar is de Sybian het toppunt van zelfbevrediging voor vrouwen. Dit precisieapparaat biedt iedere keer weer de ultieme seksuele ervaring. De Sybian geeft stimulatie een nieuwe dimensie door het gebruik van twee volledig onafhankelijke vibratie en rotatie bewegingen.

Sybian is het meest geavanceerde seksuele hulpmiddel. Het ongeëvenaarde ontwerp zorgt voor gevarieerde stimulatie en maximaal plezier. Paren kunnen het gebruiken tijdens het voorspel of als verlengstuk van hun liefdesspel. Ook voor singles is de Sybian de ideale partner.

De rotatie en vibratiebewegingen worden aangestuurd door aparte motors. De bewegingen zijn te besturen door middel van een afstandbediening met twee draaiknoppen. De Sybian wordt geleverd met:
- Klein opzetstuk
- Medium opzetstuk
- Large RealLike sleeve
- Gladde zachte top
- 2 maten verhogingsstukken (rood)
- Stroomkabel
- Bijpassende kruk
- 130 ml glijmiddel
- Gebruiksaanwijzing

De Sybian is gemaakt van de hoogste kwaliteit interne onderdelen. Het apparaat is 25,4 cm hoog, 33,7 cm breed, 31,8 cm lang en weegt 10 kg. De zetel van de Sybian is zo gemaakt dat deze meer dan 450 kg kan dragen. Door de afwerking met buigzaam leer kan het apparaat schoongemaakt worden met normale schoonmaakmiddelen.


MateriaalC-Flex® TPE/ Naugahyde leer
Gewicht10 kg
WaterdichtJa
MultispeedJa
1650,00

Anderen bekeken ook:


Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.